jeudi 14 novembre 2013

Unele lucruri chiar sunt de neinlocuit

Ne-am obisnuit sa inlocuim toate lucrurile din viata noastra..farfuriile cu model depasit cu alte farfurii, o carte cu copertile ponosite cu una noua, LCD-ul cu un LED 3D, un caine care a sucombat otravit sau de batranete cu altul din aceeasi rasa, eventual sa-i punem acelasi nume..Cel mai des schimbam insa oamenii si relatiile sentimentale.
Ne enervam destul de repede pe prietena noastra care nu a raspuns la telefon si ne promitem ca data viitoare ii platim cu aceeasi moneda.Juram chiar sa intalnim alte prietene, prin baruri, cluburi, la supermarket, online.
La fel facem si cand se termina o relatie, imediat avem tendinta sa ne consoleze alt barbat, nepotrivit de cele mai multe ori. De ce e nepotrivit? Simplu: pentru ca noi suntem nefiresti, cu parti lipsa, cu apasarea emotionala a celuilalt. E nedrept, atat pentru noi, cat si pentru ei.
Confortul din timpul a catorva ore langa un alt trup dispare cand ramanem singure. Nu e niciodata rau sau trist sa-ti asculti subconstientul care urla la tine sa iti acorzi o perioada. Chiar si drogatii au nevoie de timp pentru reintegrarea in societate, noi de ce nu am fi putin din ei?
Barbatii se refac din pat in pat, femeile lasa cate o bucata din ele pe orice asternut se asaza.
Cum ar fi ca, la sfarsitul fiecarei inlocuiri nepotrivite, sa nu mai ramana nimic din noi?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire