lundi 28 octobre 2013

Mic indrumar

E adevarat ca nu neaparat varsta iti confera maturitate,insa cu siguranta la 16 ani nu poti avea mari pretentii.Nici faptul ca ti-ai inceput viata sexuala la 14 ani nu te baga in randul oamenilor mari.Experientele,de orice fel,te schimba,cu conditia sa vrei sa devii mai destept dupa un esec.
*Roaga-te sa ai (ne)sansa unei experiente urate,altfel nu poti evolua.Lucrurile frumoase genereaza ganduri frumoase si astfel poti avea impresia ca viata e roz cu buline de ciocolata.Nimic mai neadevarat.
*Viata e o continua incercare din care tu,om rational,trebuie sa inveti,asta daca nu vrei sa ramai in confortul tau mediocru.
*Nu invoca sfintii sa-ti arunce din cer barbati bogati care sa te propulseze in high life. Nu iese niciodata nimic bun din asta in viata reala,filmele deformeaza realitatea.
*Lasa deoparte invidia,e o pierdere inutila de timp si energie,oricum nu te va ajuta sa ai sau sa faci mai multe.
*Sexualitatea e buna,nu regreta eventualele partide dezastruoase,vei avea dupa un anumit timp un mic radar care iti va depista oamenii potriviti tie sexual.
*Nu ramane intr-o relatie din mila,din confort,exclusiv din interes sexual sau material ori ca ti-au spus asa mama si tata.Mintea umana iti transmite mesaje subliminale chiar daca tu nu te simti pregatit sa le interpretezi.
*Deschide-ti mintea si fii sincer cu tine,e singura cale spre fericire.
*Iubeste intens,un om,un pom,o carte,viata.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire